aboutus

CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD

CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Χρώμιο
Ετήσιες πωλήσεις: 12 millions-15 millions
Ιδρύθηκε Έτος: 2005
Εξαγωγή pc: 30% - 40%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

CHUANGRONG ιδρύθηκε το 2005. Ο κεντρικός αγωγός του στην επαγγελματική παραγωγή HDPE των σωλήνων, των συναρμολογήσεων & των βαλβίδων, σωλήνες PPR, συναρμολογήσεις &Valves, συναρμολογήσεις συμπίεσης PP, και πώληση των πλαστικών μηχανών συγκόλλησης σωλήνων, εργαλεία σωλήνων, σφιγκτήρας επισκευής σωλήνων και ούτω καθεξής.

Η αποστολή CHUANGRONG παρέχει στους διαφορετικούς πελάτες την τέλεια μιας στάσης λύση για τα πλαστικά προϊόντα συστημάτων σωλήνων. Είναι πολύ διάσημο για την υψηλές υπηρεσία και την ποιότητα HDPE και τη βιομηχανία σωλήνων PPR του στην Κίνα και τη διεθνή αγορά.

CHUANGRONG είναι επιχείρηση μεριδίου που ειδικεύεται στην εγκατάσταση Ε&Α, παραγωγής, πώλησης και εφαρμοσμένης μηχανικής των πλαστικών σωλήνων και των συναρμολογήσεων νέου τύπου. Ήταν κύριο πέντε εργοστασίων σε china.it είναι ένας από το μεγαλύτερους κατασκευαστή και τον προμηθευτή των πλαστικών σωλήνων και των συναρμολογήσεων στην Κίνα. Επιπλέον, η επιχείρηση είναι κύρια περισσότερων 100 γραμμών παραγωγής σωλήνων συνόλων που είναι προηγμένες σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, 200 σύνολα εξοπλισμού παραγωγής συναρμολογήσεων. Η ικανότητα παραγωγής φθάνει σε περισσότερους από 100 χιλιάες τόνους.

CHUANGRONG κατέχει τις πλήρεις μεθόδους ανίχνευσης με όλα τα είδη προηγμένου εξοπλισμού ανίχνευσης για να εξασφαλίσει τον ποιοτικό έλεγχο σε όλες τις διαδικασίες από την πρώτη ύλη στο ολοκληρωμένο προϊόν. Όλα τα προϊόντα συμφωνούν το ISO και τα EN πρότυπα που εγκρίνονται με από ISO9000-2008, CE, BV, SGS, WRAS.

CHUANGRONG έχει μια άριστη ομάδα προσωπικού με την πλούσια εμπειρία. Ο προι4στάμενος του είναι ακεραιότητα, επαγγελματικός και αποδοτικός. Έχει καθιερώσει την επιχειρησιακή σχέση με περισσότερες από 60 χώρες και τις ζώνες στη σχετική βιομηχανία. Όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, Χιλή, Γουιάνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Ινδονησία, Μαλαισία, Μπανγκλαντές, Μογγολία, Ρωσία, Αφρική και ούτω καθεξής.

CHUANGRONG πάντα παρέχει τα καλύτερες προϊόντα και την αξία των πελατών. Δίνει στους πελάτες το καλό κέρδος για να αναπτύξει την επιχείρησή τους με περισσότερη εμπιστοσύνη. Εάν ενδιαφέρεστε για την επιχείρηση και τα προϊόντα μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.

Ιστορία

        

ΕΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1998 ΝΟΜΙΚΟ REPRESENTATIV (MR.FU) ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ HDPE PIPE&FITTINGFACTRORY
CO. ΣΩΛΉΝΩΝ SENPU, ΕΠΕ
2003 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ RITMO ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
2005 ΝΟΜΙΚΟ REPRESENTATIV (MR.FU) ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ IMPORT&EXPORT ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
CHUANGRONG CO., ΕΠΕ
2006 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΖΑΚΑΡΤΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ OVERSEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
2007 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΑΝΤΑ, ΑΝΓΚΟΛΑ OVERSEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
2008 ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ (MR.FU) ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΙΝΏΝ ΜΑΔ
CO. ΠΟΛΥΜΕΡΟΎΣ ΥΛΙΚΟΎ UNFIRE, ΕΠΕ
2010 DHAKA, ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΈΣ OVERSEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΊΑΣ OVERSEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
2016 ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ (MR.FU) ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΛΥΜΕΡΟΥΣ ΥΛΙΚΟΥ
CO. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΥΛΙΚΏΝ PLETON, ΕΠΕ
2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΔΊΒΕΣ OVERSEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑΣ OVERSEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
2019 ΜΟΓΓΟΛΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ OVERSEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Υπηρεσία

Οι υπηρεσίες μας η ομάδα μας αυξήθηκαν από το 1998 με την πολυμήχανη εμπειρία και την καλή υπηρεσία. Μπορούμε να προσφέρουμε τις γενικές λύσεις για το πλαστικό σύστημα σωλήνων, και μπορούμε να στείλουμε τους μηχανικούς στις ξένες οδηγίες τεχνολογίας και εγκαταστάσεων. Η υπηρεσία μας είναι για τους πελάτες σε όλο το πρόγραμμα για να παρασχεθεί μια πλήρης διαβούλευση διαδικασίας και τεχνολογίας. Η πείρα μας περιλαμβάνει την προετοιμασία των τεχνικών σχεδίων και των σχετικών εγγράφων που υποβάλλουν προσφορά τα προϊόντα, και μέσω της συνεχούς ολοκλήρωσης των πόρων έτσι ώστε οι υπάλληλοι έχουν την επαγγελματική γνώση και τις δεξιότητες για να παρέχουν σε σας ένα πλήρες σύνολο πλαστικών προϊόντων και υπηρεσιών σωλήνων για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας.

Το commitmentCHENGDU μας CHUAGNRON έχει μια επαγγελματική τεχνική ομάδα της ποιοτικής επίβλεψης στην προπαραγωγή, η ομάδα ποιοτικής επίβλεψης θα ελέγξει αυστηρά την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία παραγωγής, η ομάδα ποιοτικής επίβλεψης θα εξασφαλίσει ότι οι διαδικασίες παραγωγής καλύπτουν τις απαιτήσεις του τυποποιημένου εργοστασίου, μετα-παραγωγή, ομάδα ποιοτικής επιθεώρησης που στέλνεται στο εργοστάσιο για να εποπτεύσει την επιθεώρηση της πλαστικής επόμενης διαδικασίας σωλήνων για να εξασφαλίσουν ότι κάθε ένα από τα προϊόντα είναι άριστα ποιοτικά προϊόντα.

Η ομάδα μας

Προσφέρουμε τις γενικές λύσεις για το πλαστικό σύστημα σωλήνων με την ανταγωνιστική Ε&Α και τη μεγάλη δυνατότητα παραγωγής cOem να καλυφθούν οι ειδικές απαιτήσεις του πελάτη.

Η επαγγελματική τεχνική υποστήριξη η ομάδα μας αυξήθηκε από το 1998 με την πολυμήχανη εμπειρία που μπορεί να απαντήσει σε όλους που σας εξετάζετε και βοηθάτε για την εργασία εγγράφων. Έχουμε τριάντα επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό.

Η αποτελεσματική υπηρεσία η ομάδα μας αυξήθηκε από το 1998 με την πολυμήχανη εμπειρία και την καλή υπηρεσία. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε η απαίτησή σας ανά πάσα στιγμή.

Διεθνές τμήμα στη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία

 

Κίνα CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας